В Нідерландах місцеві жителі в ніч з 24 на 25 травня помітили вельми цікаву картину. З Землі було видно, що рухався по орбіті так званий поїзд із 60 супутників зв'язку Starlink компанії SpaceX Ілона Маска.

Супутники було виведено на орбіту 24 травня з американського космодрому на мисі Канаверал. Про це повідомляють американські ЗМІ.

Ілон Маск
Ілон Маск

Після цього, Ілона Маска запідозрили в пособництві прибульцям. Справа в тому, що дивну активність в небі виявили в голландській агенції зі спостереження за інопланетної діяльністю. Вони повідомляють, що в ніч, коли було запущено супутники Starlink Ілона Маска, у небі також було зафіксовано замасковані під супутники об'єкти.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ми отримали більше 150 повідомлень від випадкових спостерігачів, які стали свідком даної події.", - повідомив представник агентства.

Дізнавшись про це, уфологи прийшли до висновку, що на "поїзд" із супутників Ілона Макса завітали якісь літальні засоби, які пізніше, різко змінюючи напрямок, зникали в небі.

Нагадаємо, супутники Ілона Маска пролетіли над Україною.

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск створив легальну смертоносну зброю.

Знай.uа писав, SpaceX успішно вивела на орбіту 60 супутників із глобальним безкоштовним інтернетом.