Незважаючи на те, що Samsung та Huawei вже представили свої комерційні складні смартфони, жоден з них до прилавків магазинів так і не добрався. Наприклад, в Samsung так і не змогли відремонтувати гнучкий смартфон Galaxy Fold, який виходить з ладу через 3 дні експлуатації. Судячи з усього, пил потрапляє під шарнір смартфона і екран починає випирати, поки не зламається. Корпорація навіть скасувала попередні замовлення на смартфон.

Однак, Sony починає наздоганяти інших виробників. Незважаючи на проблеми в мобільному бізнесі, японська компанія впевнено говорить про те, що буде триматися за смартфони до кінця і зробить все, щоб вони не покинули її асортимент продуктів.

Можливо, пожвавити інтерес до пристроїв Sony допоможе складаний Xperia F. Компанія навіть приготувала назва для смартфона. Правда, особливої інформації про флагмані немає.

Передбачається, що Xperia F запропонує підтримку мереж п'ятого покоління. Це означає, що компанія встановить в смартфон новітній процесор, який буде точно флагманським. Про час виходу мобільника, немає ніякої інформації, і лише на рівні припущень говорять про те, що його можуть привезти в Барселону на виставку MWC 2020.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила бюджетний ноутбук RedmiBook 14, який здивує користувачів своєю продуктивністю. Так, дизайн девайса дуже нагадує ноутбуки від Apple, але так навіть краще. Сам по собі ноутбук продається в різних модифікаціях, а ціна від 580 до 730 доларів. Коли ноутбук з'явиться в Україні - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung відмовилася від 10-кратного зума для своїх смартфонів. Корпорація вперше за ці роки вирішила відмовитися від такої можливості. Є велика ймовірність, що компанія розробить більш цікаву технологію, яка здивує світ. За заявою компанії, Samsung не хоче, щоб смартфони мали потворний зовнішній вигляд із-за випирає камери.

Знай.uа писав, що компанія Google Maps приготувала сюрприз для водіїв. Тепер жа в навігаторі буде відображатися наявність дорожньої камери, яка стежить за швидкістю. Тепер же водіїв про це буде попереджати сам сервіс від Google. І хоча функція поки не доступна на території України, це лише питання часу.