Популярний браузер Chrome незабаром буде примусово показувати рекламу всім користувачам, оскільки Google почала боротьбу з блокувальниками реклами. Проте, все не так страшно, як могли подумати користувачі. Схоже, компанія хоче просувати свою продукцію на ринку за рахунок блокування продукції від конкурентів. Користувачі тестової збірки браузера виявили у нього нову систему розширень під назвою Manifest V3 - вона забороняє використання популярних розширень, які блокують рекламу на веб-сайтах. Безсумнівно, користувачі завжди знайдуть вихід, так як навіть Google не зупинить умілих ентузіастів.

У разі виходу повноцінного оновлення для Chrome, користувачі браузера по всьому світу не зможуть відключати настирливі банери, пре-роли та інше промо. При цьому сам пошуковий гігант стверджує, що нова система просто захищає користувачів від витоків особистих даних. Звичайно, вірити Google захоче не кожен, якщо згадати, що пошуковик раніше зливав дані користувачів стороннім компаніям. Подивимося, що на це відповість сама компанія.

Нагадаємо, що в мережу злили подробиці про Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року. Повідомляється, що флагман буде працювати без фізичних кнопок, і замість них будуть сенсорні датчики. Будемо сподіватися, що нова технологія буде справді корисною, і подарує користувачам новий досвід у використанні смартфонів. Не варто забувати, що смартфони отримають підтримку сері 5G.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft представила новий сервіс для геймерів під назвою Xbox Game Pass. В теорії, ця технологія допоможе грати в консольні ігри на ПК, що не може не радувати геймерів, причому грати можна у вибрані проекти, які на сьогоднішній день в топі по популярності.

Знай.uа писав, що компанія Apple запатентувала складаний смартфон. Судячи з усього, корпорація хоче заявити про себе на ринку гнучкий смартфонів, як це вже зробили Samsung і Huawei. Однак, гнучкий смартфон від яблучної компанії не вийде в 2019 році.