Незважаючи на те, що багато компаній-виробники ігрового заліза та ігрових пристроїв не візьмуть участь на щорічній ігровий конференції Е3 в Лос-Анджелесі цього літа, все-таки деяка частина напевно здивує шанувальників віртуальних розваг новими анонсами і навіть релізами. Звичайно ж, компанія Microsoft не могла пройти повз презентації, і на всю рекламує нові проекти, які покажуть на щорічній конференції. Очікується, що компанія представить новий сервіс під назвою Project xCloud.

Даний проект являє собою незалежну ігрову платформу від компанії Microsoft, яка буде вміщати в себе не тільки ігри і програми ігрового типу, але також внутрішні алгоритми спілкування та обміну ігровим досвідом. Крім цього, корпорація ще покаже, які ігри ААА-класу з'являться в 2019 2020 році, щоб залучити користувачів до своїх проектів.

Багато очікують почути новини чи навіть побачити тизери та анонси таких великих довгоочікуваних проектів, як Halo Infinite і Gears of War 5, розробкою яких займається Microsoft. Можливо, корпорація представить і консоль нового покоління, але це малоймовірно.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили подробиці про Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року. Повідомляється, що флагман буде працювати без фізичних кнопок, і замість них будуть сенсорні датчики. Будемо сподіватися, що нова технологія буде справді корисною, і подарує користувачам новий досвід у використанні смартфонів. Не варто забувати, що смартфони отримають підтримку сері 5G.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft представила новий сервіс для геймерів під назвою Xbox Game Pass. В теорії, ця технологія допоможе грати в консольні ігри на ПК, що не може не радувати геймерів, причому грати можна у вибрані проекти, які на сьогоднішній день в топі по популярності.

Знай.uа писав, що компанія Apple запатентувала складаний смартфон. Судячи з усього, корпорація хоче заявити про себе на ринку гнучкий смартфонів, як це вже зробили Samsung і Huawei. Однак, гнучкий смартфон від яблучної компанії не вийде в 2019 році.