Компанія Xiaomi, випустивши новий флагман свого суббренду Redmi K20, не упустила можливості підколоти одного зі своїх головних конкурентів - OnePlus. Втім, це не дивно, адже компанії є прямими конкурентами, і тепер гонка йде в соцмережах, де кожен намагається пожартувати або висміяти конкурентів. Тепер черга дійшла і до Xiaomi.

На вулицях Індії з'явилася реклама Redmi K20, причому білборди встановили прямо біля щитів із зображенням смартфона OnePlus 7 і актора Роберта Дауні-молодшого (Залізна людина), який нещодавно став амбасадором OnePlus. Звичайно ж, жартів з'явилося багато, і навіть у соцмережах деякі користувачі показали свою дотепність.

На дошці написано: “Starkly superior to the latest one!” (“Значно перевершує останній One”). Таким чином Xiaomi натякає на перевагу Redmi K20 над OnePlus 7.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Крім того, тут використовували гру слів: Starkly - Stark (Тоні Старк, той самий Залізний людина, один з членів команди Месників з всесвіту Marvel). Безсумнівно, чекати відповідної жарти від OnePlus має чекати не доведеться.

Нагадаємо, що в мережу злили подробиці про Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року. Повідомляється, що флагман буде працювати без фізичних кнопок, і замість них будуть сенсорні датчики. Будемо сподіватися, що нова технологія буде справді корисною, і подарує користувачам новий досвід у використанні смартфонів. Не варто забувати, що смартфони отримають підтримку сері 5G.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft представила новий сервіс для геймерів під назвою Xbox Game Pass. В теорії, ця технологія допоможе грати в консольні ігри на ПК, що не може не радувати геймерів, причому грати можна у вибрані проекти, які на сьогоднішній день в топі по популярності.

Знай.uа писав, що компанія Apple запатентувала складаний смартфон. Судячи з усього, корпорація хоче заявити про себе на ринку гнучкий смартфонів, як це вже зробили Samsung і Huawei. Однак, гнучкий смартфон від яблучної компанії не вийде в 2019 році.