Суббренд Huawei Honor випустив мініатюрну колонку Rubik’s Cube Bluetooth Speaker з яскравим дизайном і низьким цінником. Девайс виглядає специфічно, але за свої гроші іншого очікувати не варто.

Як і випливає з назви, колонка виконана у формі куба і нагадує (хоч і віддалено) знаменитий Кубик Рубіка. Вона дуже компактна, легко поміщається в долоні і не займе багато місця в сумці або рюкзаку.

Збоку є шнурок, з допомогою якого колонку можна повісити в будь-якому місці. Забарвлення всього одна, але дуже яскрава — малино-червона. Однак, навіть в такому кольорі вона виглядає незвично. Що стосується характеристик, вона точно сподобається всім любителям активного відпочинку.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Rubik’s Cube Bluetooth Speaker отримала динамік потужністю 3 Вт, підтримку Bluetooth 4.2 і акумулятор ємністю 660 мАч, одного заряду якого вистачить на 4 години прослуховування музики. Більшого від неї не потрібно, враховуючи, що новинка коштує всього лише 15 доларів, що рекордно мало на сьогоднішній день.

Нагадаємо, що в мережу злили подробиці про Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року. Повідомляється, що флагман буде працювати без фізичних кнопок, і замість них будуть сенсорні датчики. Будемо сподіватися, що нова технологія буде справді корисною, і подарує користувачам новий досвід у використанні смартфонів. Не варто забувати, що смартфони отримають підтримку сері 5G.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft представила новий сервіс для геймерів під назвою Xbox Game Pass. В теорії, ця технологія допоможе грати в консольні ігри на ПК, що не може не радувати геймерів, причому грати можна у вибрані проекти, які на сьогоднішній день в топі по популярності.

Знай.uа писав, що компанія Apple запатентувала складаний смартфон. Судячи з усього, корпорація хоче заявити про себе на ринку гнучкий смартфонів, як це вже зробили Samsung і Huawei. Однак, гнучкий смартфон від яблучної компанії не вийде в 2019 році.