Далеко не всі функції iOS за замовчуванням забезпечують продуктивну роботу. Щоб зосередитися на завданнях, деякі настройки необхідно змінити, і зробити це можна лише за кілька хвилин. У теорії, це допоможе вам менше відволікатися на різні соцмережі і месенджери.

Приберіть повідомлення. З нескінченними повідомленнями ні про яку продуктивності не може бути й мови: вони постійно відволікають, не даючи увійти в стан потоку. Більшість програм просто набридають, і не несуть ніякої корисної інформації, лише нагадують про себе.

Сховайте всі соціальні програми. Facebook, Instagram, Twitter та інші програми в тій або іншій мірі викликають залежність. Вони змушують нас раз за разом брати в руки смартфон, щоб на хвилину відволіктися від складної задачі. Можна і не помітити, як мине кілька годин за переглядом картинок або спілкування.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Якщо розмістити соціальні програми не на головному екрані, а де-небудь в папці на другій сторінці, бажання подивитися картинки відпаде.

Точно також можна повторити і з месенджера.

Нагадаємо, що в мережу злили подробиці про Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року. Повідомляється, що флагман буде працювати без фізичних кнопок, і замість них будуть сенсорні датчики. Будемо сподіватися, що нова технологія буде справді корисною, і подарує користувачам новий досвід у використанні смартфонів. Не варто забувати, що смартфони отримають підтримку сері 5G.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft представила новий сервіс для геймерів під назвою Xbox Game Pass. В теорії, ця технологія допоможе грати в консольні ігри на ПК, що не може не радувати геймерів, причому грати можна у вибрані проекти, які на сьогоднішній день в топі по популярності.

Знай.uа писав, що компанія Apple запатентувала складаний смартфон. Судячи з усього, корпорація хоче заявити про себе на ринку гнучкий смартфонів, як це вже зробили Samsung і Huawei. Однак, гнучкий смартфон від яблучної компанії не вийде в 2019 році.