Конференція WWDC 2019 розпочнеться вже 3 червня, і Apple розіслала запрошення представникам тематичних видань. Журналістів запросили тільки на перший день заходу, на який запланована основна презентація, незважаючи на те, що воно пройде в період з 3 по 7 червня. Цікавинок буде купа, так що за презентацією точно потрібно стежити.

За традицією в перший день конференції WWDC в Купертіно найбільшу увагу приділяють оновленням операційних систем. Очікується, що на заході Apple представить iOS 13, macOS 10.15, watchOS 6 і tvOS 13. Найбільш примітними релізами з цього квартету, як не дивно, стануть дві платформи: iOS 13 і watchOS 6.

iOS 13 отримає темний режим, який очікують мільйони, а також поліпшену продуктивність. Крім цього, нова ОС для iPad отримає унікальну функцію - підтримку мишки. Це означає, що планшет може стати повноцінним ПК при необхідності. Для цього потрібно всього лише підключити клавіатуру і мишку. Що стосується watchOS 6, варто відзначити, що розумні годинник отримають власний App Store з різними додатками. Це допоможе зробити девайс менш залежним від смартфонів.

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei вирішила встановлювати на свої смартфони власну ОС, над розробкою якої корпорація займалася ще з 2012 року. Так як Google змусили відмовитися від співпраці з Huawei, корпорації необхідно знайти гідну альтернативу Android. Що ж, нова ОС буде називатися Hongmeng, і вона буде більше схожим на iOS, ніж на дітище від пошуковика.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Honor 20 і Honor 20 Pro офіційно представили. Ці смартфони здивують публіку не тільки крутий начинкою, але і відмінною камерою з 30-кратним зумом, який дозволяє зберегти якість фото навіть при максимальному наближенні.

Знай.uа писав, що смартфон HONOR 10i дістався до України, і тепер жителі країни можуть придбати цей девайс. До речі, його вартість дуже непогана - 7499 гривень. За такий флагманський девайс це відмінна ціна. Втім, не дивно, адже HONOR належить корпорації Huawei, яка теж вміє приємно дивувати публіку.