BMW готується незабаром представити свій повністю електричний сітікар MINI. Правда, після побаченого роилка, можна сміливо сказати, що для міського автомобіля потужності двигуна дуже багато, навіть занадто. Зараз же німці випустили короткий ролик, де маленький електромобіль буксирує 150-тонний Boeing 777. Дивно, але такий маленький автомобіль, вага якого не перевищує 1500 кг зміг потягти один з найбільших літаків у світі.

На конвеєр електричний MINI повинен піти у 2019 році, проте до цих пір в BMW так і не показали, як виглядатиме серійна версія автомобіля. Швидше за все, дизайн залишиться колишнім, але з деякими поліпшеннями, які і будуть виділяти його серед своїх побратимів.

У ролику концерн знову показав замаскований електромобіль в жовто-чорній плівці, щоб не можна було до презентації розглянути його деталі. При тому, що Boeing 777 також забрендували під BMW.

Відео триває менше хвилини, але на ньому видно, як до MINI сталевими гаками і тросом кріплять 150-тонний літак і автомобіль з легкістю його буксирує.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили подробиці про Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року. Повідомляється, що флагман буде працювати без фізичних кнопок, і замість них будуть сенсорні датчики. Будемо сподіватися, що нова технологія буде справді корисною, і подарує користувачам новий досвід у використанні смартфонів. Не варто забувати, що смартфони отримають підтримку сері 5G.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft представила новий сервіс для геймерів під назвою Xbox Game Pass. В теорії, ця технологія допоможе грати в консольні ігри на ПК, що не може не радувати геймерів, причому грати можна у вибрані проекти, які на сьогоднішній день в топі по популярності.

Знай.uа писав, що компанія Apple запатентувала складаний смартфон. Судячи з усього, корпорація хоче заявити про себе на ринку гнучкий смартфонів, як це вже зробили Samsung і Huawei. Однак, гнучкий смартфон від яблучної компанії не вийде в 2019 році.