За гроші, на які можна купити Apple iPhone XS Max, цілком реально придбати автомобіль. Правда, на єврономерах, але вони ще в законі до 22 серпня, так що у любителів покататися на автомобілі, і кинути його на узбіччі, у нас є цікавий список доступних автомобілів.

Автомобілів "на бляхах", які коштують близько 1 500 доларів продається чимало. Звичайно, їх технічний стан далеко не найкращий, але на 3 місяці точно вистачить.

Renault Kangoo. Надійний і недорогий Renault Kangoo першого покоління досі користується хорошим попитом на вторинному ринку. Авто з європейською пропискою, продаються зараз за ціною від 1 000 до 3 000 доларів.

Mazda6 першого покоління не так часто зустрічається на наших дорогах, можливо виною тому їх недостатня популярність японців у європейських країнах. За Mazda6 "на бляхах" в Україні просять 1 500 до 4 500 доларів. Однак, навіть у такого легендарного автомобіля є свої недоліки - кузов найчастіше дуже швидко іржавіє, так що при покупці на це варто звернути увагу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Audi A6. Напевно, самий популярний автомобіль "на бялхах" це Audi A6 покоління С5. В Україні його можна купити за 1 500 – 3 500 доларів. Хороший середнячок, який зможе проходити ще довгі роки. та й деталі не такі вже й дорогі.

Opel Vectra B. В Україні пропозицій з продажу Opel Vectra B на європейській реєстрації набагато більше, ніж на реєстрацію української. Ціни – від 1 200 до 2 500 доларів. Однак, автомобіль володіє таким же недоліком, як і шоста мазда.

Нагадаємо, що в мережу злили подробиці про Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року. Повідомляється, що флагман буде працювати без фізичних кнопок, і замість них будуть сенсорні датчики. Будемо сподіватися, що нова технологія буде справді корисною, і подарує користувачам новий досвід у використанні смартфонів. Не варто забувати, що смартфони отримають підтримку сері 5G.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft представила новий сервіс для геймерів під назвою Xbox Game Pass. В теорії, ця технологія допоможе грати в консольні ігри на ПК, що не може не радувати геймерів, причому грати можна у вибрані проекти, які на сьогоднішній день в топі по популярності.

Знай.uа писав, що компанія Apple запатентувала складаний смартфон. Судячи з усього, корпорація хоче заявити про себе на ринку гнучкий смартфонів, як це вже зробили Samsung і Huawei. Однак, гнучкий смартфон від яблучної компанії не вийде в 2019 році.