Компанія Foxconn закрила кілька виробничих ліній, на яких збираються пристрою розробки Huawei. Це було зроблено на тлі конфлікту Huawei з владою США. Тепер у Huawei нові проблеми.

За даними The South China Morning Post, Huawei зменшила обсяг замовлень на складання смартфонів. При цьому на початку 2019 року Foxconn довелося найняти додатковий персонал для того, щоб впоратися зі зростанням замовлень від Huawei. Схоже, величезна кількість персоналу компанії тепер не знадобиться. У всякому разі, найближчим часом.

За чутками, в Huawei зроблені запаси смартфонів, яких вистачить на найближчі місяці. У квітні компанія показала смартфони Huawei і P30 P30 Pro, а 21 травня були представлені нові флагманські смартфони лінійки Honor. Наступний флагман лінійки Mate повинен бути випущений приблизно в листопаді. Не виключено, що нові смартфони, вихід яких запланований на вересень 2019 року, вийдуть вже з новою ОС на борту, розробкою якої займався сам виробник.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили подробиці про Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року. Повідомляється, що флагман буде працювати без фізичних кнопок, і замість них будуть сенсорні датчики. Будемо сподіватися, що нова технологія буде справді корисною, і подарує користувачам новий досвід у використанні смартфонів. Не варто забувати, що смартфони отримають підтримку сері 5G.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft представила новий сервіс для геймерів під назвою Xbox Game Pass. В теорії, ця технологія допоможе грати в консольні ігри на ПК, що не може не радувати геймерів, причому грати можна у вибрані проекти, які на сьогоднішній день в топі по популярності.

Знай.uа писав, що компанія Apple запатентувала складаний смартфон. Судячи з усього, корпорація хоче заявити про себе на ринку гнучкий смартфонів, як це вже зробили Samsung і Huawei. Однак, гнучкий смартфон від яблучної компанії не вийде в 2019 році.