Щорічна конференції для розробників WWDC як зазвичай почалася з презентації нових операційних систем. Разом з ними побалували публіку анонсом оновленого настільного комп'ютера Mac Pro, орієнтованого на професійне використання. Це означає, що тепер в офісах з'являться повноцінні комп'ютери від яблучної корпорації, що не може не радувати справжніх професіоналів своєї справи.

Дизайн нового Mac Pro більше не нагадує “барило”. Тепер це більш звичний десктопний корпус. Користувачі вже порівняли дизайн нової пристрої з “теркою”.

Зазначимо, що вага всієї коробки досягає 18 кг, що не так вже й приємно при транспортуванні. Однак, іншого виходу немає, а можливості комп'ютера завдяки начинці просто вражають.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Всередині ж як зазвичай встановлюються процесори Xeon, від 8-, і аж до 28-ядерних 56-потокових варіантів. 12 DIMM-слотів дозволяють розмістити півтора терабайта оперативної пам'яті DDR4 ECC (2666-2933 МГц). Також на материнській платі є 8 PCI Express слотів (4 з них розраховані на двослотові карти, три одинарні і один “половинний” для установки I/O-карти). Відзначимо, що ціни за комп'ютер стартую від 5999 доларів, що напевно шокує мережу.

Нагадаємо, що компанія Huawei планує випустити нову лінійку смартфонів під назву Mate 30. Крім топових флагманських характеристик, смартфони зможу похвалитися і абсолютної новою фішкою - ОС девайсів буде точно не Android, а Hongmeng. Це особиста розробка компанії, яка створювалася протягом багатьох років. Тепер корпорація може обійтися і без допомоги Google Android їх.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google розкрила ще один секрет з приводу камери Google Pixel 3. Нагадаємо, що в смартфони від пошуковика впроваджують одинарну камеру, і це дуже дивне рішення. Однак, в корпорації заявляють, що система нейромережі здатна покращувати якість фото з допомогою тремтіння рук користувачів. Після цього система поєднує всі знімки з різних ракурсів в єдину фотографію.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft розповіла про нову хвилю вірусів, які масово заражають комп'ютери користувачів. Повідомляється, що мільйони пристроїв досі під загрозою злому хакерами.

їх досі під загрозою злому хакерами.