Напередодні відкриття конференції WWDC 2019 компанія Samsung анонсувала випуск декількох нових ноутбуків, які багато в чому схожі на пристрої Apple MacBook Pro. Таким чином, компанія хотіла привернути до себе більше уваги, і у корпорації це вдалося. Зовнішній вигляд ноутбуків дуже нагадує дітище яблучної корпорації.

Проте, в плані технічних характеристик новинки Samsung істотно відрізняються від Apple MacBook Pro. Ноутбуки Samsung Notebook 7 оснащені дисплеями з роздільною здатністю Full HD, процесорами Intel 8-го покоління, оперативною пам'яттю об'ємом 8 ГБ. Продуктивності точно вистачить для роботи з різними програмами, і навіть з більшістю сучасних ігор, нехай і не на максимальних налаштуваннях графіки.

Обидві моделі містять сканер відбитків пальців (кнопка синього кольору на клавіатурі). Це дозволить захистити ваші особисті дані, що є величезним плюсом. Ноутбуки Samsung Notebook 7 надійдуть у продаж з 26 липня за ціною від $999,99, що цілком нормальна ціна для такого пристрою.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Топова версія ноутбука буде продаватися на рівні $1499.

Нагадаємо, що компанія Huawei планує випустити нову лінійку смартфонів під назву Mate 30. Крім топових флагманських характеристик, смартфони зможу похвалитися і абсолютної новою фішкою - ОС девайсів буде точно не Android, а Hongmeng. Це особиста розробка компанії, яка створювалася протягом багатьох років. Тепер корпорація може обійтися і без допомоги Google Android їх.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google розкрила ще один секрет з приводу камери Google Pixel 3. Нагадаємо, що в смартфони від пошуковика впроваджують одинарну камеру, і це дуже дивне рішення. Однак, в корпорації заявляють, що система нейромережі здатна покращувати якість фото з допомогою тремтіння рук користувачів. Після цього система поєднує всі знімки з різних ракурсів в єдину фотографію.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft розповіла про нову хвилю вірусів, які масово заражають комп'ютери користувачів. Повідомляється, що мільйони пристроїв досі під загрозою злому хакерами.

їх досі під загрозою злому хакерами.