Ресурс The Verge з посиланням на джерела, знайомі з планами Microsoft, повідомив про те, що компанія провела закритий захід, на якому продемонструвала своїм співробітникам концепцію пристрої лінійки Surface з двома екранами і навіть показала кілька прототипів. Виглядає незвично, і точно виділяється серед гнучких пристроїв від Samsung і Huawei.

Microsoft вже протягом двох років розробляє пристрій під кодовою назвою Centaurus. Воно повинно задати вектор розвитку цілої лінійки гібридних планшетів і ноутбуків з двома екранами. Перші подробиці про новинку з'явилися ще в 2017 році, але далі рендерів справа не заходила. Схоже, Microsoft надійно приховала існування цього гаджета, і навіть зараз презентація проходила в закритому режимі.

Джерела стверджують, що Microsoft вирішила продемонструвати кілька прототипів пристрою Centaurus всередині компанії, перш ніж він буде офіційно представлений громадськості. Можливо, компанія випустить новинку вже в 2020 році, коли гнучкі смартфони почнуть завойовувати ринок смартфонів.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei планує випустити нову лінійку смартфонів під назву Mate 30. Крім топових флагманських характеристик, смартфони зможу похвалитися і абсолютної новою фішкою - ОС девайсів буде точно не Android, а Hongmeng. Це особиста розробка компанії, яка створювалася протягом багатьох років. Тепер корпорація може обійтися і без допомоги Google Android їх.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google розкрила ще один секрет з приводу камери Google Pixel 3. Нагадаємо, що в смартфони від пошуковика впроваджують одинарну камеру, і це дуже дивне рішення. Однак, в корпорації заявляють, що система нейромережі здатна покращувати якість фото з допомогою тремтіння рук користувачів. Після цього система поєднує всі знімки з різних ракурсів в єдину фотографію.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft розповіла про нову хвилю вірусів, які масово заражають комп'ютери користувачів. Повідомляється, що мільйони пристроїв досі під загрозою злому хакерами.