Ряд застарілих смартфонів, включаючи iPhone 5s і 6, перестане отримувати оновлення системи.

У новій версії iOS під назвою 13 з'явиться темна тема, при включенні якої всі стандартні програми будуть пофарбовані в чорний колір. Також розробники збільшили швидкість запуску додатків в два рази, а місце, займане оновленнями системи і сторонніх додатків, скоротили на 50-60 відсотків. Однак, всі ці поліпшення не будуть доступними на застарілих моделях смартфонів від яблучної корпорації, що змусить користувачів придбати більш актуальні смартфони.

Оновлення вийде восени 2019 року і буде доступно для iPhone, починаючи від SE і 6s, iPad, починаючи від Air 2 і Mini 4. Таким чином 5s, 6 і більш старі пристрої перестануть отримувати оновлення. Що ж, це було лише питанням часу, так як ці гаджети мають застаріле залізо, які не здатна прораховувати така величезна кількість інформації для коректної роботи системи.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

iPhone 5s був випущений в 2013 році і став першим смартфоном Apple з 64-бітним процесором. Йому точно пора відправитися припадати пилом на полиці.

Нагадаємо, що компанія Huawei планує випустити нову лінійку смартфонів під назву Mate 30. Крім топових флагманських характеристик, смартфони зможу похвалитися і абсолютної новою фішкою - ОС девайсів буде точно не Android, а Hongmeng. Це особиста розробка компанії, яка створювалася протягом багатьох років. Тепер корпорація може обійтися і без допомоги Google Android їх.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google розкрила ще один секрет з приводу камери Google Pixel 3. Нагадаємо, що в смартфони від пошуковика впроваджують одинарну камеру, і це дуже дивне рішення. Однак, в корпорації заявляють, що система нейромережі здатна покращувати якість фото з допомогою тремтіння рук користувачів. Після цього система поєднує всі знімки з різних ракурсів в єдину фотографію.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft розповіла про нову хвилю вірусів, які масово заражають комп'ютери користувачів. Повідомляється, що мільйони пристроїв досі під загрозою злому хакерами.