В останні кілька днів активізувалися відомості про смартфони, які оснащені фронтальною камерою, розташованій прямо перед поверхнею дисплея. Однак, Xiaomi вже висловила свою думку на цей рахунок.

У суботу спливла інформація про відповідний патент, який був зареєстрований компанією Xiaomi. Сьогодні ж з'явилися докази існування робочих прототипів таких смартфонів, над якими працюють Xiaomi і Oppo. Однак, варто зазначити, що ці смартфони з'являться вже в 2020 році, а до кінця 2019 року ця технологія буде тестуватися, так як на сьогоднішній день знаходиться на стадії розробки.

Індійський інсайдер Судханшу Амбхоре (Sudhanshu Ambhore) кілька годин тому на своїй сторінці в Twitter попередив, що не варто очікувати виходу такого смартфона від Xiaomi в цьому році.

У своєму повідомленні він зазначив, що Xiaomi Mi Mix 4, який повинні представити цієї осені, не отримає подэкранную фронтальну камеру. Втім, чекати залишилося недовго, а цей смартфон і без цього буде дивувати публіку своїми характеристиками.

Популярні новини зараз
Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки Головне за 22 вересня: пенсію збільшать, повістки прийдуть поштою, курс долара шокує, а українці отримають ще одну платіжку Найталановитіші люди народжуються під цими знаками Зодіаку: які 3 сузір'я вирішують усе
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei планує випустити нову лінійку смартфонів під назву Mate 30. Крім топових флагманських характеристик, смартфони зможу похвалитися і абсолютної новою фішкою - ОС девайсів буде точно не Android, а Hongmeng. Це особиста розробка компанії, яка створювалася протягом багатьох років. Тепер корпорація може обійтися і без допомоги Google Android їх.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google розкрила ще один секрет з приводу камери Google Pixel 3. Нагадаємо, що в смартфони від пошуковика впроваджують одинарну камеру, і це дуже дивне рішення. Однак, в корпорації заявляють, що система нейромережі здатна покращувати якість фото з допомогою тремтіння рук користувачів. Після цього система поєднує всі знімки з різних ракурсів в єдину фотографію.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft розповіла про нову хвилю вірусів, які масово заражають комп'ютери користувачів. Повідомляється, що мільйони пристроїв досі під загрозою злому хакерами.