Гоночний електромобіль Volkswagen ID. R побив рекорд проходження кола траси Нюрбургрінг серед електромобілів, відібравши його у NIO EP9. Німецький спорткар пройшов коло за 6 хвилин 5,3 секунди з середньою швидкістю 206,96 км/год, тоді як у представника китайського автопрому в 2017 році на це пішло на 40 секунд довше — 6 хвилин 45,9 секунди. Схоже, у електрокарів є величезна перевага, яка сильно виділяє такий тип авто серед інших. Наприклад, двигун автомобіля може видавати стовідсоткову потужність в першу ж секунду, в той час як звичайним двигунів потрібно поступово збільшувати обороти.

не Можна не відзначити і той факт, що Volkswagen ID. R показав другий час серед всіх автомобілів, які намагалися підкорити “Північну петлю”. Перше місце досі займає Porsche 919, показав запаморочливе 5 хвилин 19,6 секунди. Схоже, це не межа, тому що скоро і Порше скинуть з п'єдесталу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei планує випустити нову лінійку смартфонів під назву Mate 30. Крім топових флагманських характеристик, смартфони зможу похвалитися і абсолютної новою фішкою - ОС девайсів буде точно не Android, а Hongmeng. Це особиста розробка компанії, яка створювалася протягом багатьох років. Тепер корпорація може обійтися і без допомоги Google Android їх.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google розкрила ще один секрет з приводу камери Google Pixel 3. Нагадаємо, що в смартфони від пошуковика впроваджують одинарну камеру, і це дуже дивне рішення. Однак, в корпорації заявляють, що система нейромережі здатна покращувати якість фото з допомогою тремтіння рук користувачів. Після цього система поєднує всі знімки з різних ракурсів в єдину фотографію.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft розповіла про нову хвилю вірусів, які масово заражають комп'ютери користувачів. Повідомляється, що мільйони пристроїв досі під загрозою злому хакерами.