Нагадаємо, що Xiaomi Mi Band 4 з'явиться у продажу в червні 2019 року. Браслет отримає кольоровий екран, наявність GPS-датчиків і багато інших поліпшень. Виявилося, новинку вже виставили на продаж на китайському магазині.

Як стверджує продавець на AliExpress, він відправить Xiaomi Mi Band 4 покупцеві з використанням служби ePacket, завдяки чому посилка дійде до того, для кого вона призначена, буквально за 2 – 3 тижні. Вже цілих 17 осіб оформили замовлення на цей наручний гаджет.

Втім, купити Xiaomi Mi Band 4 за нижчою ціною на AliExpress неможливо, тому що, так як він ще навіть не був представлений офіційно, за нього просять 30 000 гривень. Варто стільки віддавати чи ні – особиста справа кожного, однак цілком очевидно, що в звичайний час трекер буде приблизно в 30 разів дешевше. Нагадаємо, що ціна за браслет буде близько 30 доларів, і це за звичайну версію без чіпа NFC.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Офіційна презентація Xiaomi Mi Band 4 відбудеться вже через 1 - 3 тижні, після чого пристрій надійде в продаж. Для тих, хто не хоче чекати, рекомендуємо подивитися на гаджет в китайському інтернет-магазині.

Нагадаємо, що компанія Huawei планує випустити нову лінійку смартфонів під назву Mate 30. Крім топових флагманських характеристик, смартфони зможу похвалитися і абсолютної новою фішкою - ОС девайсів буде точно не Android, а Hongmeng. Це особиста розробка компанії, яка створювалася протягом багатьох років. Тепер корпорація може обійтися і без допомоги Google Android їх.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google розкрила ще один секрет з приводу камери Google Pixel 3. Нагадаємо, що в смартфони від пошуковика впроваджують одинарну камеру, і це дуже дивне рішення. Однак, в корпорації заявляють, що система нейромережі здатна покращувати якість фото з допомогою тремтіння рук користувачів. Після цього система поєднує всі знімки з різних ракурсів в єдину фотографію.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft розповіла про нову хвилю вірусів, які масово заражають комп'ютери користувачів. Повідомляється, що мільйони пристроїв досі під загрозою злому хакерами.