Компанія Xiaomi нарешті назвала дату офіційної презентації фітнес-трекера Mi Band 4, який прийде на зміну торішньої моделі Mi Band 3. Новинка буде представлена в Китаї в рамках заходу, запланованого на 11 червня. Це означає, що вже до кінця червня браслет можна буде замовити, і навіть отримати. Звичайно, перші партії будуть продаватися тільки на території Китаю, так що відразу після виходу купити за межами Піднебесної точно не вийде.

Фітнес-трекер Mi Band 4 буде доступний у вигляді двох моделей. Відмінності між ними полягають в наявності модуля бездротового зв'язку NFC. Пристрій нового покоління зможе похвалитися кольоровим дисплеєм, хоча попередня версія оснащувалася монохромним екраном. За чутками, розміри дисплея не зазнають суттєвих змін порівняно з Mi Band 3. Нагадаємо, нинішня модель містить 0,78-дюймовий екран. Однак, він виглядає витягнутим, на відміну від Apple Watch.

Серед інших змін називають використання батареї підвищеної ємності - маг 135. Втім, браслет не буде довго тримати запас енергії. Про ціну поки говорити рано, але раніше заявляли інсайдери, що браслет буде продаватися з цінником в 30 доларів.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple показала світові нову ОС для своїх пристроїв - iPadOS. Судячи з назви, новинка стане доступною для використання тільки на планшетах. У будь-якому випадку, це відмінна новина для тих, хто не може розлучитися зі своїм пристроєм. Раніше на iPad встановлювали iOS, яка з самого початку була розроблена для смартфонів, так що на великих екранах дана ОС виглядала дуже дивно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий фітнес-браслет від Samsung добрався до України. Тепер же головний конкурент Xiaomi Mi Band 4, який не з'явився на прилавках, зможе порадувати користувачів широким списком можливостей. Однак, ціна в 2700 гривень шокує публіку, так як за китайський браслет від Xiaomi попросять всього лише 30 доларів.

Знай.uа писав, що Oppo і Xiaomi представили смартфони з вбудованою камерою під екран. Однак, такі смартфони з'являться на прилавках вже в 2020 році, коли виробники доопрацюють цю технологію. Про ціну такої розкоші не повідомляється.