Оновлення завжди були бичем Чоловічий, не дозволяючи їй на рівних змагатися з iOS за ступенем поширення нових функцій. Apple не втратила можливості висміяти пошукача за їх невдалу стратегію оновлення смартфонів до актуальної версії Android.

Позначалася відсутність у Google єдиного центру, який би сприяв своєчасному забезпеченню смартфонів на базі “зеленого робота” свіжими версіями ОС. В результаті на базі останніх збірок Android працює всього 1 апарат з 10, про що Apple не забула повідомити на презентації в рамках першого дня конференції WWDC’19.

Навіть Тім Кук, глава Apple, не втримався від жарту в бік пошуковика і зеленого робота. Хоча, Apple не дозволяє собі жартувати над конкурентами. Розповідаючи про поширення iOS 12, яка до теперішнього моменту встановлена вже на 85% сумісних пристроїв, гендиректор Apple спеціально змінив голос нарочито винуватий і єхидно зауважив, що частка Android 9 Pie сьогодні не перевищує 10%. Так, не секрет, що ця версія ОС дуже провальна, і користувачі просто відмовляються від оновлень.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple показала світові нову ОС для своїх пристроїв - iPadOS. Судячи з назви, новинка стане доступною для використання тільки на планшетах. У будь-якому випадку, це відмінна новина для тих, хто не може розлучитися зі своїм пристроєм. Раніше на iPad встановлювали iOS, яка з самого початку була розроблена для смартфонів, так що на великих екранах дана ОС виглядала дуже дивно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий фітнес-браслет від Samsung добрався до України. Тепер же головний конкурент Xiaomi Mi Band 4, який не з'явився на прилавках, зможе порадувати користувачів широким списком можливостей. Однак, ціна в 2700 гривень шокує публіку, так як за китайський браслет від Xiaomi попросять всього лише 30 доларів.

Знай.uа писав, що Oppo і Xiaomi представили смартфони з вбудованою камерою під екран. Однак, такі смартфони з'являться на прилавках вже в 2020 році, коли виробники доопрацюють цю технологію. Про ціну такої розкоші не повідомляється.