Розділ Bethesda поспілкувався з IGN для великого інтерв'ю, яке вийшло на їх ютуб-каналі. У якийсь момент ведучий згадав про випадок, коли в The Elder Scrolls IV - Oblivion з'явилася можливість за реальні гроші придбати броню для коня. Сама ситуація досить неоднозначна. Зазначимо, що це внутрішньоігровий елемент гри, без якого можна обійтися. Так, вона дає перевагу перед гравцями, так і ціна її не така вже й страшна. Однак, глава компанії дав свій коментар з цього приводу.

Говард заявив, що люди куплять все що завгодно. Так, це не значить, що без броні для коня

Розробник пояснює, що в самій броні немає нічого страшного, вся справа в ціні. Дехто в Microsoft попросив Bethesda завищити її вартість (2 долари 50 центів).

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple показала світові нову ОС для своїх пристроїв - iPadOS. Судячи з назви, новинка стане доступною для використання тільки на планшетах. У будь-якому випадку, це відмінна новина для тих, хто не може розлучитися зі своїм пристроєм. Раніше на iPad встановлювали iOS, яка з самого початку була розроблена для смартфонів, так що на великих екранах дана ОС виглядала дуже дивно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий фітнес-браслет від Samsung добрався до України. Тепер же головний конкурент Xiaomi Mi Band 4, який не з'явився на прилавках, зможе порадувати користувачів широким списком можливостей. Однак, ціна в 2700 гривень шокує публіку, так як за китайський браслет від Xiaomi попросять всього лише 30 доларів.

Знай.uа писав, що Oppo і Xiaomi представили смартфони з вбудованою камерою під екран. Однак, такі смартфони з'являться на прилавках вже в 2020 році, коли виробники доопрацюють цю технологію. Про ціну такої розкоші не повідомляється.