Через кілька днів відбудеться прем'єра спортивного браслета Xiaomi Mi Band 4. Його дебют намічений на 11 червня. Але сьогодні був представлений один цікавий фітнес-трекер – Infinix Xband 3. Дивлячись на фото, можна відразу знайти схожість між конкурентами. І це не дивно, адже подібні браслети з цінником до 50 доларів будуть виглядати однаково, так як за таку вартість унікальних дизайнерських рішень очікувати точно не варто.

Корпус новинки відрізняється захистом від води за стандартом IP67. У конфігурацію браслета увійшли сенсори ЧСС і артеріального тиску. Діагональ екрану складає 0.96”, а дозвіл – 80 х 160 пікселів. Що цікаво, в основу дисплея покладена не монохромна, а кольорова матриця. Втім, саме на цьому компанії і вдалося заощадити, що цілком себе виправдовує. Однак чудес і нереальних функцій від браслета за 23 долари точно не варто очікувати.

Ємність акумулятора – 90 маг. Час автономної роботи становить від 10 до 20 днів залежно від сценарію використання. Коли новинка з'явиться на прилавках - не повідомляється.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився на фото. Раніше в мережі з'являлися знімки цього флагмана майбутнього, проте, на цей на знімках можна помітити підтримку мережі 5G. Смартфон досяг передачі даних в 1 Гб/с, що є рекордом на сьогоднішній день. Коли девайс з'явиться на прилавках - не повідомляється. Однак, вартість смартфона оцінили в 2500 доларів, що досить багато навіть для складного смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple висміяла Android на презентації iOS 13. І хоча яблучна корпорація не дозволяє собі жартувати над конкурентами, цього разу Тім Кук, глава Apple, натякнув на те, що оновлення iOS 13 з'явиться на всіх iPhone одночасно, чого не може собі дозволити Google.

Знай.uа писав, що Huawei MateBook 14 надійшов у продаж. Це відмінний ноутбук з потужними показниками продуктивності. І це при тому, що девайс коштує тисячу доларів. Зовні він нагадує MacBook від Apple, і головною перевагою можна вважати величезний акумулятор.