За кілька годин до початку конференції для розробників Apple WWDC 2019 один з головних конкурентів американської компанії - Samsung - анонсував нові ноутбуки серії Notebook 7. 13-дюймові і 15-дюймові версії зовні мало відрізняються від MacBook Pro.

Навіть такі дрібниці, як шрифт, розмір букв на клавіатурі, її компонування, встановлені шпалери робочого столу - точь-в-точь як у Apple. Схоже, у корейської корпорації закінчилися ідеї, і вони вирішили просто злизати все у яблучної корпорації.

Але є нюанси. Наприклад, з якоїсь причини Samsung не вдалося розмістити тачпад симетрично клавіатурі, то безсумнівно, позначиться на загальному зовнішньому вигляді. Скажімо прямо, такі речі ріжуть очі.

Якщо придивитися уважніше, відмінності, звичайно, виявляються. На відміну від MacBook Pro, Notebook 7 оснащені масою роз'ємів: два порти USB 3.0, порт USB-C, HDMI і слот microSD. Однак, це все специфікації, а не дизайн ноутбука, який точнісінько нагадує яблучний гаджет.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Всі нові моделі отримали процесори Intel Core 8-го покоління, 8 ГБ оперативної пам'яті, сканери відбитків пальців (синя клавіша на клавіатурі).

Топову модель - Samsung Notebook 7 Force - можна зіставити з Razer Blade. Ця версія оснащена відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650, 16 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті, портом Ethernet і двома слотами для розширення пам'яті.

Що стосується цін, за ноутбук доведеться заплатити близько 1000 доларів.

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився на фото. Раніше в мережі з'являлися знімки цього флагмана майбутнього, проте, на цей на знімках можна помітити підтримку мережі 5G. Смартфон досяг передачі даних в 1 Гб/с, що є рекордом на сьогоднішній день. Коли девайс з'явиться на прилавках - не повідомляється. Однак, вартість смартфона оцінили в 2500 доларів, що досить багато навіть для складного смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple висміяла Android на презентації iOS 13. І хоча яблучна корпорація не дозволяє собі жартувати над конкурентами, цього разу Тім Кук, глава Apple, натякнув на те, що оновлення iOS 13 з'явиться на всіх iPhone одночасно, чого не може собі дозволити Google.

Знай.uа писав, що Huawei MateBook 14 надійшов у продаж. Це відмінний ноутбук з потужними показниками продуктивності. І це при тому, що девайс коштує тисячу доларів. Зовні він нагадує MacBook від Apple, і головною перевагою можна вважати величезний акумулятор.