Американські санкції, накладені на Huawei, будуть “руйнівними” для Arm, вважає співзасновник компанії Герман Хаузер (Hermann Hauser). Нагадаємо, Arm і Huawei припинили співробітництво у світлі останніх подій. Схоже, подібні заборони та обмеження наносять удар не тільки конкурентів, а й “своїх” компаніям, які знаходяться в межах США.

У травні Huawei була додана в особливий список компаній, яким заборонено вести торгівлю з американськими компаніями. Звичайно ж, це величезний удар для китайської компанії, так як Huawei довелося впроваджувати власну ОС на смартфоні і ноутбуки замість Android і Microsoft, які більше не можуть працювати на смартфонах Huawei за наказом Трампа.

Оскільки цей торговий заборона набула чинності без будь-яких вагомих доказів протиправних дій Huawei, міжнародні компанії стурбовані тим, що може статися далі. Герман Хаузер заявив, що багато хто сьогодні хотів би обмежити використання американських технологій, щоб уникнути повторення аналогічної ситуації. Схоже, удар по США буде таким же сильним, як і удар по ринку Китаю.

Популярні новини зараз
Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені Комунальники запроваджують новий спосіб оплати рахунків: для українців шанс заощадити Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло
Показати ще

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився на фото. Раніше в мережі з'являлися знімки цього флагмана майбутнього, проте, на цей на знімках можна помітити підтримку мережі 5G. Смартфон досяг передачі даних в 1 Гб/с, що є рекордом на сьогоднішній день. Коли девайс з'явиться на прилавках - не повідомляється. Однак, вартість смартфона оцінили в 2500 доларів, що досить багато навіть для складного смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple висміяла Android на презентації iOS 13. І хоча яблучна корпорація не дозволяє собі жартувати над конкурентами, цього разу Тім Кук, глава Apple, натякнув на те, що оновлення iOS 13 з'явиться на всіх iPhone одночасно, чого не може собі дозволити Google.

Знай.uа писав, що Huawei MateBook 14 надійшов у продаж. Це відмінний ноутбук з потужними показниками продуктивності. І це при тому, що девайс коштує тисячу доларів. Зовні він нагадує MacBook від Apple, і головною перевагою можна вважати величезний акумулятор.