Розробники бенчмарку AnTuTu поділилися рейтингом самих потужних смартфонів за підсумками травня 2019 року. Несподіванкою для експертів стало те, що потужний лідер Xiaomi Mi 9 вперше за кілька місяців був зміщений з першої позиції на третю. Схоже, конкуренти змогли переплюнути досягнення китайської Xiaomi, так що тепер корпорації доведеться створювати більш потужний флагман, щоб повернути собі лаври переможця.

Лідерство очолив ігровий Nubia Red Magic 3 з активною системою охолодження і самим топовим "залізом" на основі процесора Snapdragon 855. Друге місце зайняв ZTE Axon 10 Pro. Трійку лідерів замикає Xiaomi Mi 9. Не дивно, що на 1 місце вибрався ігровий смартфон, головною фішкою якого є його потужність і система охолодження.

В список ТОП-5 потрапили Xiaomi Mi 9 Transparent Edition, Black Shark 2. У другій половині ТОП-10 виявилися Meizu 16s, OnePlus 7 Pro, Lenovo Z6 Pro, Galaxy S10+ і Galaxy S10. Таким чином в рейтингу не залишилося жодного смартфона з торішнім процесором Snapdragon 845 і Kirin 980 (Huawei). Тепер залишилося дочекатися нового топ кращих смартфонів травня, щоб дізнатися, який же девайс є кращим на ринку на сьогоднішній день.

Популярні новини зараз
Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців Яких захворювань можна уникнути, з'їдаючи по одному банану на день: ви здивуєтеся
Показати ще

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився на фото. Раніше в мережі з'являлися знімки цього флагмана майбутнього, проте, на цей на знімках можна помітити підтримку мережі 5G. Смартфон досяг передачі даних в 1 Гб/с, що є рекордом на сьогоднішній день. Коли девайс з'явиться на прилавках - не повідомляється. Однак, вартість смартфона оцінили в 2500 доларів, що досить багато навіть для складного смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple висміяла Android на презентації iOS 13. І хоча яблучна корпорація не дозволяє собі жартувати над конкурентами, цього разу Тім Кук, глава Apple, натякнув на те, що оновлення iOS 13 з'явиться на всіх iPhone одночасно, чого не може собі дозволити Google.

Знай.uа писав, що Huawei MateBook 14 надійшов у продаж. Це відмінний ноутбук з потужними показниками продуктивності. І це при тому, що девайс коштує тисячу доларів. Зовні він нагадує MacBook від Apple, і головною перевагою можна вважати величезний акумулятор.