YouTube офіційно заявив, що проводить масове видалення відео, в яких пропагують екстремістські погляди, заклики до насильства, расизм, зокрема пропагандою "вищості білих", а також шовіністичні та дискримінацію за сексуальною орієнтацією або статевої приналежності. Компанія вирішила оновити правила, і тепер вони будуть торкатися як вже існуючих на сервісі відео, так і ті, які будуть публікувати на сайті сервісу.

"Прикордонний" контент також піддасться жорсткій цензурі. Це відео, які не порушують прямо, але заграють з правилами платформи. Схоже, Google вирішила почистити полиці сервісу від контенту сумнівної якості, який може порушити правила публікації ускладнити почуття користувачів, чи навіть закликати до незаконного дії.

Послідують і масові блокування YouTube-каналів, але адміністрація не уточнила, які конкретно паблики будуть забанені.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома
Показати ще

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився на фото. Раніше в мережі з'являлися знімки цього флагмана майбутнього, проте, на цей на знімках можна помітити підтримку мережі 5G. Смартфон досяг передачі даних в 1 Гб/с, що є рекордом на сьогоднішній день. Коли девайс з'явиться на прилавках - не повідомляється. Однак, вартість смартфона оцінили в 2500 доларів, що досить багато навіть для складного смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple висміяла Android на презентації iOS 13. І хоча яблучна корпорація не дозволяє собі жартувати над конкурентами, цього разу Тім Кук, глава Apple, натякнув на те, що оновлення iOS 13 з'явиться на всіх iPhone одночасно, чого не може собі дозволити Google.

Знай.uа писав, що Huawei MateBook 14 надійшов у продаж. Це відмінний ноутбук з потужними показниками продуктивності. І це при тому, що девайс коштує тисячу доларів. Зовні він нагадує MacBook від Apple, і головною перевагою можна вважати величезний акумулятор.