Інсайдери злили дуже якісні зображення тривимірної моделі смартфона Google Pixel 4, який повинні представити тільки в жовтні цього року. Схоже, Google не вміє зберігати секрети, так що дизайн нових смартфонів вже злили в мережу. Чекати залишилося недовго, але тепер ми дізналися про смартфон практично всі. І навіть камеру красується на знімках.

Попереднє зображення, яке надав виробник мобільних аксесуарів, демонструвало смартфон Google Pixel 4 з подвійною фронтальною камерою, врізаної в правий верхній кут екрану. Схоже, компанія вирішила запозичити ідею в Samsung, яка додала в Galaxy S10 таку ж камеру.

На нових зображеннях фронтальна камера, по-перше, є одинарної, а по-друге, вона розташована в лівому верхньому куті дисплея. Схоже, компанія відмовляється від подвійних і потрійних камер, а зробить упор на нейромережа, яка буде покращувати якість фото за рахунок обробки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився на фото. Раніше в мережі з'являлися знімки цього флагмана майбутнього, проте, на цей на знімках можна помітити підтримку мережі 5G. Смартфон досяг передачі даних в 1 Гб/с, що є рекордом на сьогоднішній день. Коли девайс з'явиться на прилавках - не повідомляється. Однак, вартість смартфона оцінили в 2500 доларів, що досить багато навіть для складного смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple висміяла Android на презентації iOS 13. І хоча яблучна корпорація не дозволяє собі жартувати над конкурентами, цього разу Тім Кук, глава Apple, натякнув на те, що оновлення iOS 13 з'явиться на всіх iPhone одночасно, чого не може собі дозволити Google.

Знай.uа писав, що Huawei MateBook 14 надійшов у продаж. Це відмінний ноутбук з потужними показниками продуктивності. І це при тому, що девайс коштує тисячу доларів. Зовні він нагадує MacBook від Apple, і головною перевагою можна вважати величезний акумулятор.