Компанія Samsung ще в серпні минулого року разом з фаблетом Galaxy Note 9 анонсувала смарт-колонку Galaxy Home. Виробник довго зберігав мовчання і ось зараз все-таки розповів, коли чекати новинку. Схоже, компанія все ж змогла вирішити проблеми з цією колонкою, адже корпорація вже кілька разів переносила дату анонса із-за непередбачених обставин.

CEO підрозділу Samsung Consumer Electronics Хен Сік Кім (Hyunsuk Kim) відповідав на запитання після чергової прес-конференції. Під час цієї сесії він повідомив журналістам, що Galaxy Home стане центром “розумного” будинки і його планують почати продавати вже в третьому кварталі цього року. Подивимося, що зможе нам показати розумна колонка від Samsung, яка буде конкурувати з Apple, Amazon і Google на ринку гаджетів розумного будинку.

Нагадаємо, Samsung Galaxy Home — це аналог Google Home з вбудованим фірмовим асистентом Bixby. Голосовий помічник не такий розумний, як Google Assistant і Siri, але теж вміє багато крутих фішок, які виконує по голосовій команді.

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився на фото. Раніше в мережі з'являлися знімки цього флагмана майбутнього, проте, на цей на знімках можна помітити підтримку мережі 5G. Смартфон досяг передачі даних в 1 Гб/с, що є рекордом на сьогоднішній день. Коли девайс з'явиться на прилавках - не повідомляється. Однак, вартість смартфона оцінили в 2500 доларів, що досить багато навіть для складного смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple висміяла Android на презентації iOS 13. І хоча яблучна корпорація не дозволяє собі жартувати над конкурентами, цього разу Тім Кук, глава Apple, натякнув на те, що оновлення iOS 13 з'явиться на всіх iPhone одночасно, чого не може собі дозволити Google.

Знай.uа писав, що Huawei MateBook 14 надійшов у продаж. Це відмінний ноутбук з потужними показниками продуктивності. І це при тому, що девайс коштує тисячу доларів. Зовні він нагадує MacBook від Apple, і головною перевагою можна вважати величезний акумулятор.