Як очікується, 11 червня відбудеться офіційна презентація нового смартфона середнього рівня Samsung Galaxy M40. Деякі ключові особливості цієї моделі були розкриті раніше, а тепер відбулася витік повних технічних характеристик майбутньої новинки. Тепер же ми знаємо про смартфон практично всі, і залишилося лише дочекатися виходу цього девайса.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Повідомляється, що смартфон Samsung Galaxy M40 містить 6,3-дюймовий Super AMOLED дисплей з роздільною здатністю Full HD+ 2340х1080 точок. Відразу варто сказати, що девайс не отримає флагманських характеристик. Апарат несе на борту процесор Snapdragon 675, 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

У будь-якому випадку, за продуктивність переживати точно не варто. Наявність слота microSD дозволить додатково розширити сховище в разі необхідності. Ємність батареї заявлена на рівні 3500 мАч, для її заряджання використовується порт USB-C. Середні характеристики для смартфона, але і ціна в 300 доларів не кусається, якщо порівнювати з Galaxy S10.

Інсайдери повідомляють, що смартфон з'явиться у продажу відразу ж після презентації, так що з'явиться можливість оформити попереднє замовлення і дочекатися першої поставки.

Нагадаємо, що експерти впевнені, що в 2020 році в Apple буде далеко не найкраще становище на ринку. Виною цьому будуть iPhone 2019, які покажуть публіці вже в вересні цього року. Якщо говорити більш конкретно, то відсутність підтримки 5G в смартфонах і планшетах істотно знизять популярність. Наприклад, практично всі виробники смартфонів вже випустили свої смартфони з підтримкою мережі нового покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що експерти назвали вартість Samsung Galaxy Note 10. Відомо, що він вийде в чотирьох модифікаціях, дві з яких зможуть підтримувати 5G-мережу. Що стосується цін, за одну з модифікацій доведеться заплатити близько 1200 доларів, що досить багато навіть для флагмана від iPhone.

Знай.uа писав, що експерти показали якість збірки смартфона K20 Pro від Redmi. Як виявилося, збірка досить якісна, а заміна компонентів не складе праці фахівця. Більш того, навіть заміна акумулятора передбачено, що дає нам зрозуміти, що цей флагман здатний працювати не один рік.