Google провела прес-конференцію Stadia Connect, присвячену ігровий стриминговой платформі Stadia. Сервіс буде запущений в листопаді цього року в 14 країнах, включаючи США, Великобританії і Канади. Надалі цей список буде розширено. Компанія обіцяє перенести консольні та комп'ютерні ігри в браузер Chrome на Smart-TV (через Chromecast) і навіть смартфони лінійки Pixel 3. Схоже, компанія стримала своє слово, і почала впроваджувати ігровий сервіс для жителів різних країн.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Компанія зазначила, що ціни не будуть захмарними, і зможуть конкурувати з проектами для консолей і ПК.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Що стосується підписки, то вона передбачена у варіанті Stadia Pro, її вартість складе $10 (або 10 євро в Європі) в місяць. На поточний момент Stadia Pro включає поки тільки одну гру – Destiny 2, але на момент запуску користувачі отримають доступ до 31 грі від 21 видавця. Це чудова новина для тих, хто не хоче купувати дорогий комп'ютер, а після цього ще й дорогі гри. Підписка на 10 доларів розширює можливості, і практично з будь-якого пристрою вийде грати величезну кількість ігор.

Нагадаємо, що експерти впевнені, що в 2020 році в Apple буде далеко не найкраще становище на ринку. Виною цьому будуть iPhone 2019, які покажуть публіці вже в вересні цього року. Якщо говорити більш конкретно, то відсутність підтримки 5G в смартфонах і планшетах істотно знизять популярність. Наприклад, практично всі виробники смартфонів вже випустили свої смартфони з підтримкою мережі нового покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що експерти назвали вартість Samsung Galaxy Note 10. Відомо, що він вийде в чотирьох модифікаціях, дві з яких зможуть підтримувати 5G-мережу. Що стосується цін, за одну з модифікацій доведеться заплатити близько 1200 доларів, що досить багато навіть для флагмана від iPhone.

Знай.uа писав, що експерти показали якість збірки смартфона K20 Pro від Redmi. Як виявилося, збірка досить якісна, а заміна компонентів не складе праці фахівця. Більш того, навіть заміна акумулятора передбачено, що дає нам зрозуміти, що цей флагман здатний працювати не один рік.