Чергова бета-версія нової операційної системи Android Q вже доступна для завантаження. Схоже, компанія знову готує до виходу черговий Android. І якщо 9 версі виявилася провальною, як би Google не намагалася приховати це, всі ресурси компанії зараз спрямовані на розробку нового Android 10, який має змінити ситуацію.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Випуск Beta 4 разом з фінальними API і SDK означає, що розробники додатків тепер можуть тестувати їх проекти на сумісність з новою версією системи. API рівня 29 вже доступний в Android Studio.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Що стосується візуальних змін, найбільш явним поки є більш широка смуга навігації внизу екрана. Так, апдейт не так вже й багато змінив у інтерфейсі, але суть була далеко не в цьому. Відомо, що компанія готує до виходу дану ОС до кінця 2019 року, якраз після виходу Pixel 4, дебют яких заплановано на листопад.

Нагадаємо, що експерти впевнені, що в 2020 році в Apple буде далеко не найкраще становище на ринку. Виною цьому будуть iPhone 2019, які покажуть публіці вже в вересні цього року. Якщо говорити більш конкретно, то відсутність підтримки 5G в смартфонах і планшетах істотно знизять популярність. Наприклад, практично всі виробники смартфонів вже випустили свої смартфони з підтримкою мережі нового покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що експерти назвали вартість Samsung Galaxy Note 10. Відомо, що він вийде в чотирьох модифікаціях, дві з яких зможуть підтримувати 5G-мережу. Що стосується цін, за одну з модифікацій доведеться заплатити близько 1200 доларів, що досить багато навіть для флагмана від iPhone.

Знай.uа писав, що експерти показали якість збірки смартфона K20 Pro від Redmi. Як виявилося, збірка досить якісна, а заміна компонентів не складе праці фахівця. Більш того, навіть заміна акумулятора передбачено, що дає нам зрозуміти, що цей флагман здатний працювати не один рік.