Німецький автовиробник Volkswagen більш ніж серйозно ставиться до майбутнього переходу на електромобілі, запланувавши встановити 36,000 зарядних точок по всій Європі до 2025 року. Схоже, передзамовлення на новий електрокар від компанії б'є всі рекорди, так що саме час подбати про зарядку майбутніх авто.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сьогодні компанія оголосила, що встановить у Європі 36,000 зарядних точок до 2025 року, при цьому 11,000 з них будуть встановлені безпосередньо компанією Volkswagen. Це чудова новина для тих, хто любить електрокари, але сильно переживає за їх автономність і кількість зарядних станцій. VW вирішила цю проблему.

Нагадаємо, що на початку травня Volkswagen зібрав 10,000 попередніх замовлень на серійний електромобіль VW ID.3 1ST в перші 24 години від початку процесу, що склало третину від обсягу всієї першої партії. Через тиждень компанія додала до цієї кількості ще 5,000 передзамовлень, а ось про досягнення позначки в 20,000 передзамовлень знадобився майже місяць. Схоже, у компанії є великі плани, серед яких і увірватися з гуркотом на ринок електромобілів.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Нагадаємо, що експерти впевнені, що в 2020 році в Apple буде далеко не найкраще становище на ринку. Виною цьому будуть iPhone 2019, які покажуть публіці вже в вересні цього року. Якщо говорити більш конкретно, то відсутність підтримки 5G в смартфонах і планшетах істотно знизять популярність. Наприклад, практично всі виробники смартфонів вже випустили свої смартфони з підтримкою мережі нового покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що експерти назвали вартість Samsung Galaxy Note 10. Відомо, що він вийде в чотирьох модифікаціях, дві з яких зможуть підтримувати 5G-мережу. Що стосується цін, за одну з модифікацій доведеться заплатити близько 1200 доларів, що досить багато навіть для флагмана від iPhone.

Знай.uа писав, що експерти показали якість збірки смартфона K20 Pro від Redmi. Як виявилося, збірка досить якісна, а заміна компонентів не складе праці фахівця. Більш того, навіть заміна акумулятора передбачено, що дає нам зрозуміти, що цей флагман здатний працювати не один рік.