Творець месенджера Telegram Павло Дуров відмовиться від їжі. Про це він заявив у своєму каналі в месенджері. Вказується, що голодувати Дуров планує місяць. Схоже, Дуров налаштований серйозно, і не планує відступати.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У травні я обмежив свій раціон рибою і морепродуктами, - написав Дуров. - В цьому місяці я спробую щось більш радикальне і повністю відмовлюся від їжі. Останні шість днів я тільки пив воду і почуваю себе чудово". Однак, всі ми знаємо, що подібні ігри можуть згубно позначитися на організмі людини, і якщо у Дурова немає прописаного раціону, організм отримає колосальний шкоду.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

За словами творця Telegram, "відмова від їжі покращує ясність мислення". "Я вірю, що під час посту мені вдасться придумати нові чудові ідеї для Telegram, і це принесе користь мільйонам користувачів", - зазначив Дуров.

Можливо, користувачі отримають велике оновлення, так що подібне голодування творця Telegram може бути корисним і для багатомільйонної аудиторії.

Нагадаємо, що експерти впевнені, що в 2020 році в Apple буде далеко не найкраще становище на ринку. Виною цьому будуть iPhone 2019, які покажуть публіці вже в вересні цього року. Якщо говорити більш конкретно, то відсутність підтримки 5G в смартфонах і планшетах істотно знизять популярність. Наприклад, практично всі виробники смартфонів вже випустили свої смартфони з підтримкою мережі нового покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що експерти назвали вартість Samsung Galaxy Note 10. Відомо, що він вийде в чотирьох модифікаціях, дві з яких зможуть підтримувати 5G-мережу. Що стосується цін, за одну з модифікацій доведеться заплатити близько 1200 доларів, що досить багато навіть для флагмана від iPhone.

Знай.uа писав, що експерти показали якість збірки смартфона K20 Pro від Redmi. Як виявилося, збірка досить якісна, а заміна компонентів не складе праці фахівця. Більш того, навіть заміна акумулятора передбачено, що дає нам зрозуміти, що цей флагман здатний працювати не один рік.