В покинутому гаражі знайшли рідкісний автомобіль - кабріолет 1969 року, який весь цей час просто припадав пилюкою. Та скоро цей красень знайде нового господаря.

Про це повідомляє "MMR"

Виставлений на онлайн-аукціоні в Мічигані кабріолет був знайдений в покинутому гаражі і має пробіг 33 тис. кілометрів.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

унікальний автомобіль

Plymouth GTX 1969 року випуску є одним з 44 000 примірників, випущених в період з 1966 по 1971 р За цей кабріолет вже запропонували більше 48 600 доларів.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Автомобіль оснащений 7,2-літровим двигуном 440 Super Commando V8. Його потужність становить 375 к.с., а в якості трансмісії виступає триступенева автоматична КП.

Розгін Plymouth GTX до першої сотні становив 4,8 секунди.

Нагадаємо, Харків пообіцяв виготовляти нові дешеві таксі. У місті заговорили про муніципальний транспорт, який зможе собі дозволити кожен.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Прибалтиці знайшли унікальний львівський автобус. Транспорт просто роками знаходиться на звалищі, де крім автобусів багато інших старих автомобілів.

Також портал Знай.ua писав, що унікальну знахідку чорних археологів повернули Україні.