Потужний комп'ютер Mac Pro 2019, анонсований на презентації WWDC 2019, здивував не тільки своїм скандальним дизайном схожим на "курку", але виявився настільки дорогим, що шокував багатьох потенційних покупців. У базовій комплектації десктоп обійдеться покупцям в 5999 доларів, а в топової – понад 45 тисяч доларів. Схоже, далеко не кожен користувач зможе собі його дозволити, і в це охоче віриться.

Оскільки всередині використовуються комплектуючі від звичайного X86-64 сумісного комп'ютера, то ентузіасти вирішили перевірити, скільки коштуватиме аналог Mac Pro 2019 під Windows 10. По суті, дослідники вирішили зібрати комп'ютер з аналогічними характеристиками, але з іншої ОС. Очікувано, що ціна виявилася на порядок нижче, але наскільки – результат дивує. Втім, не секрет, що при купівлі техніки Apple ви платите за бренд.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Підсумкова ціна аналогічного комплекту склала 3480 доларів, що майже вдвічі дешевше, ніж коштує базовий Mac Pro 2019. Однак, варто зазначити, що цей ПК від " яблучної корпорації призначений для монтажу аудіо і відео-матеріалу, а не для ігор.

Популярні новини зараз
Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила нову зубну щітку, яка стане вашим особистим дантистом. Гаджет оснащується сенсорним екраном, а також величезною кількістю різних режимів, щоб забезпечити ефективну чистку зубів. Зазначимо, що щітка коштує всього тисячу гривень, і за ці гроші користувачі отримають розумну щітку, яка підкаже, наскільки ефективно ви чистите свої зуби.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що браузер Mozilla отримав круте оновлення. Тепер же сторонні сайти не можуть відстежувати дані про користувачів, які їх відвідують. Таким чином, компанія хоче убезпечити користувачів від небажаного збирання інформації, який часто є незаконним. Тепер же у бразера від Google з'явився потужний конкурент, який здатний затьмарити пошукача на ринку браузерів.

Знай.uа писав, що компанія Apple з виходом нової версії iOS додала підтримку геймпадів на iPhone. Це чудова новина для тих, хто не любить грати в мобільні ігри за допомогою сенсорного екрану, а довіряє геймпаду від своєї улюбленої консолі.