Компанія Huawei готує власну операційну систему, яка, ймовірно, буде називатися HongMeng в Китаї і Ark або Oak в інших країнах світу. У будь-якому разі, про ОС ми вже багато чого дізналися, і навіть дизайн ОС злили в мережу задовго до її презентації. Однак, нова операційка не сильно відрізняється від Android. Деякі користувачі навіть не помітили різниці.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

ОС Huawei в Китаї називають HongMeng, а на міжнародному рівні - Oak OS. Чутки про назву Ark OS виникли у декількох європейських торгових представників компанії. Крім того, компілятор Huawei називається компілятором Ark, що ще більше підштовхнуло користувачів до припущення, що нова ОС в кінцевому підсумку буде називатися Ark OS.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Що стосується дати виходу ОС, компанія представить новинку вже в кінець літа або ж на початку осені. Саме в цей час і закінчується 90-денний період, що США дали компанії для вирішення всіх проблем.

Нова ОС здатна повністю замінити Android, і це не може не радувати користувачів.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила нову зубну щітку, яка стане вашим особистим дантистом. Гаджет оснащується сенсорним екраном, а також величезною кількістю різних режимів, щоб забезпечити ефективну чистку зубів. Зазначимо, що щітка коштує всього тисячу гривень, і за ці гроші користувачі отримають розумну щітку, яка підкаже, наскільки ефективно ви чистите свої зуби.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що браузер Mozilla отримав круте оновлення. Тепер же сторонні сайти не можуть відстежувати дані про користувачів, які їх відвідують. Таким чином, компанія хоче убезпечити користувачів від небажаного збирання інформації, який часто є незаконним. Тепер же у бразера від Google з'явився потужний конкурент, який здатний затьмарити пошукача на ринку браузерів.

Знай.uа писав, що компанія Apple з виходом нової версії iOS додала підтримку геймпадів на iPhone. Це чудова новина для тих, хто не любить грати в мобільні ігри за допомогою сенсорного екрану, а довіряє геймпаду від своєї улюбленої консолі.