Корейський виробник Samsung ще в лютому цього року анонсував планшет Galaxy Tab S5e, а зараз готує до виходу звичайну версію. Відзначимо, що новий гаджет засвітився на тестах продуктивності, причому на борту у нього топовий процесор на сьогоднішній день.

В базі даних тесту продуктивності Geekbench помітили пристрій компанії з номером моделі SM-T865. Як повідомляють відразу кілька джерел, це флагманський Galaxy Tab S5. Апарат працює на флагманському 7-нанометровому процесорі Qualcomm Snapdragon 855 в парі з 6 ГБ оперативної пам'яті.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

У нього предустановлена операційна система Android 9 Pie. Новинка набрала в одноядерному і багатоядерний тестах 3506 і 9788 балів відповідно. Нагадаємо, що вже вийшла версія працювала не зовсім коректно - підключення до бездротової мережі починала зникати, якщо перевернути планшет в горизонтальне положення. Компанія оперативно виправила цю проблему, але інтернет пам'ятає все.

Точної дати анонсу планшета поки немає, але можна припустити, що його представлять разом з флагманської лінійки смартфонів Galaxy Note 10 і смарт-годинами Galaxy Watch 2 на початку серпня.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила нову зубну щітку, яка стане вашим особистим дантистом. Гаджет оснащується сенсорним екраном, а також величезною кількістю різних режимів, щоб забезпечити ефективну чистку зубів. Зазначимо, що щітка коштує всього тисячу гривень, і за ці гроші користувачі отримають розумну щітку, яка підкаже, наскільки ефективно ви чистите свої зуби.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що браузер Mozilla отримав круте оновлення. Тепер же сторонні сайти не можуть відстежувати дані про користувачів, які їх відвідують. Таким чином, компанія хоче убезпечити користувачів від небажаного збирання інформації, який часто є незаконним. Тепер же у бразера від Google з'явився потужний конкурент, який здатний затьмарити пошукача на ринку браузерів.

Знай.uа писав, що компанія Apple з виходом нової версії iOS додала підтримку геймпадів на iPhone. Це чудова новина для тих, хто не любить грати в мобільні ігри за допомогою сенсорного екрану, а довіряє геймпаду від своєї улюбленої консолі.