Електромобілі – це самий екологічно чистий вид транспорту, але підкорити їм дороги загального користування заважають дві речі: вартість акумулятора і низька автономність батареї. Поки Ілон Маск не придумав, як знизити вартість батарей, конкурент в особі пікапа Rivian R1T вже вирішив другу проблему з низьким зарядом акумуляторів оригінальним способом. Відзначимо, що автомобіль вже встиг нашуміти в мережі, так як він вже був представлений ще в 2018 році. Однак, Маск не оцінив творіння американців, і назвав авто “дитячою іграшкою”.

Голова компанії Роберт Скэриндж дав інтерв'ю виданню The Drive, в якому розповів про особливості пікапа з електродвигуном. За його словами, власники електро-пікапа повністю будуть захищені від ситуацій, коли акумулятор може несподівано розрядитися.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Автомобілі зможуть “красти” заряд в інших електрокарів. У випадку, якщо автомобіль повністю розрядиться, його завжди можна зарядити за допомогою іншого автомобіля на електродвигуні.

Також, щоб уберегти власників від незручних ситуацій на дорогах і збільшити дальність поїздок, компанія додала можливість установки в багажні відділення під капотом автомобіля додаткові акумулятори. У Tesla такої функції немає, і на це варто звернути увагу.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила нову зубну щітку, яка стане вашим особистим дантистом. Гаджет оснащується сенсорним екраном, а також величезною кількістю різних режимів, щоб забезпечити ефективну чистку зубів. Зазначимо, що щітка коштує всього тисячу гривень, і за ці гроші користувачі отримають розумну щітку, яка підкаже, наскільки ефективно ви чистите свої зуби.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що браузер Mozilla отримав круте оновлення. Тепер же сторонні сайти не можуть відстежувати дані про користувачів, які їх відвідують. Таким чином, компанія хоче убезпечити користувачів від небажаного збирання інформації, який часто є незаконним. Тепер же у бразера від Google з'явився потужний конкурент, який здатний затьмарити пошукача на ринку браузерів.

Знай.uа писав, що компанія Apple з виходом нової версії iOS додала підтримку геймпадів на iPhone. Це чудова новина для тих, хто не любить грати в мобільні ігри за допомогою сенсорного екрану, а довіряє геймпаду від своєї улюбленої консолі.