За день до анонсу довгоочікуваного смарт-браслета Xiaomi Mi Band 4 у мережі з'явилася інформація про його “начинці”. Тепер ми знаємо про браслеті абсолютно все, і залишилося лише дочекатися підтвердження цих витоків під час презентації гаджета.

Генеральний директор Huami розповів, що вже почалося масове виробництво нового фірмового процесора Huangshan No.1, а офіційна сторінка Mi Band в Weibo поділилася цією інформацією. Швидше за все, вся справа в тому, що новий браслет буде працювати на його основі.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

ЅоС показали ще в минулому році. Він на 38% енергоефективніше ядер ARM Cortex-M4 і побудований на архітектурі RISC-V. Процесор має чотири движка штучного інтелекту, які потрібні для аналізу вимірів пульсу, обробки даних з ЕКГ-датчиків і розпізнавання аритмії. Іншими словами, компанія поліпшить роботу браслета. Тепер девайси не будуть змінені тільки зовні, але і начинка кардинально зміниться.

Нагадаємо, окрім нового процесора Mi Band 4 також отримає кольоровий дисплей, акумулятор на 135 мАч, Bluetooth 5.0, корпус-капсулу, яку треба вставляти в браслет і дві версії. Що стосується цін, бюджетної моделі цінник буде досягати близько 30 доларів.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нового флагмана від Samsung. На думку аналітиків, Galaxy Note 10 з'явиться на прилавках вже в кінці серпня, або на початку вересня. Серед іншого, варто відзначити, що апарат з'явиться на прилавках відразу в чотирьох модифікаціях, і дві з них будуть підтримувати 5G-мережу. Про ціни поки говорити рано, але одна з модифікацій буде коштувати близько 1200 доларів, що цілком очікуваний цінник для такого фаблета.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung назвала терміни виходу виправленого гнучкого смартфона Galaxy Fold, який раніше почав масово ламатися. Компанія протягом кількох місяців намагалася виправити проблему, і в неї це вийшло.

Знай.uа писав, що компанія Huawei випустить нову ОС для своїх смартфонів, причому під різними іменами на різних ринках. За чутками, нову ОС представлять вже в кінці літа або ж на початку осені, а ось смартфони з'являться на прилавках вже на початку 2020 року.