Компанія Harris Interactive провела дослідження і склала рейтинг найбільш надійних смартфонів. Ця інформація буде цікава власникам смартфонів, так і тим, хто тільки збирається оновлювати свій старий телефон на більш нові моделі.

Фахівці проаналізували 130 050 випадків післяпродажних незапланованих звернень користувачів до великої європейської роздрібної мережі електроніки Darty. В результаті склали список моделей, які найчастіше і, навпаки, рідше потрібний гарантійний ремонт. Результат шокував навіть досліджень.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

При цьому до уваги брали випадки за середньостатистичний дворічний гарантійний строк, у США - 1 рік. Втім такий гарантійний термін і на території України широко поширений.

В результаті лідерами рейтингу стали Huawei і її суббренд Honor. Причому саме гаджети дочірнього підрозділи очолюють список. На третьому місці розташувалися iPhone від Apple. Ніхто і не сумнівався, що iPhone живуть досить довго, а деякі примудряються ходити з iPhone 5S, який був випущений яблучної компанією ще в 2013 році.

Крім того, фахівці з'ясували, що середня тривалість користування смартфоном становить 3 роки. Тобто користувачі стали рідше міняти старі моделі на нові.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила нову зубну щітку, яка стане вашим особистим дантистом. Гаджет оснащується сенсорним екраном, а також величезною кількістю різних режимів, щоб забезпечити ефективну чистку зубів. Зазначимо, що щітка коштує всього тисячу гривень, і за ці гроші користувачі отримають розумну щітку, яка підкаже, наскільки ефективно ви чистите свої зуби.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що браузер Mozilla отримав круте оновлення. Тепер же сторонні сайти не можуть відстежувати дані про користувачів, які їх відвідують. Таким чином, компанія хоче убезпечити користувачів від небажаного збирання інформації, який часто є незаконним. Тепер же у бразера від Google з'явився потужний конкурент, який здатний затьмарити пошукача на ринку браузерів.

Знай.uа писав, що компанія Apple з виходом нової версії iOS додала підтримку геймпадів на iPhone. Це чудова новина для тих, хто не любить грати в мобільні ігри за допомогою сенсорного екрану, а довіряє геймпаду від своєї улюбленої консолі.