Mozilla зробить платну версію браузера Firefox. Поки що немає подробиць про те, як буде виглядати і працювати платний браузер. Схоже, що компанія зробить його на основі безкоштовної версії і додасть преміальні функції - безлімітний VPN, місце в хмарному сховищі і щось ще. У будь-якому разі, для тих, хто захоче придбати платну версію, чекають необмежені можливості. Схоже, компанія хоче заробити на користувачах. В теорії, Mozilla може запровадити всі ці функції в звичайну версію, але робити цього не стала.

Про плани випустити платний браузер розповів генеральний директор Mozilla Кріс Бірд, повідомляє The Verge.

Зробивши браузер платним, Mozilla зможе захистити користувачів від передачі персональних даних третім особам. За рахунок цього заробляють безкоштовні VPN-сервіси.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Компанія попередила, що не буде брати гроші за функції, які існують в актуальній версії Firefox. Вони тільки будуть пропонувати користувачам сплатити підписку на додаткові функції. Це означає, що користувачів безкоштовної версії не будуть обмежуватися у вже наявних можливостях.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нового флагмана від Samsung. На думку аналітиків, Galaxy Note 10 з'явиться на прилавках вже в кінці серпня, або на початку вересня. Серед іншого, варто відзначити, що апарат з'явиться на прилавках відразу в чотирьох модифікаціях, і дві з них будуть підтримувати 5G-мережу. Про ціни поки говорити рано, але одна з модифікацій буде коштувати близько 1200 доларів, що цілком очікуваний цінник для такого фаблета.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung назвала терміни виходу виправленого гнучкого смартфона Galaxy Fold, який раніше почав масово ламатися. Компанія протягом кількох місяців намагалася виправити проблему, і в неї це вийшло.

Знай.uа писав, що компанія Huawei випустить нову ОС для своїх смартфонів, причому під різними іменами на різних ринках. За чутками, нову ОС представлять вже в кінці літа або ж на початку осені, а ось смартфони з'являться на прилавках вже на початку 2020 року.