Компанія Xiaomi змушена відкликати тисячі своїх електросамокатів Mi Electric Scooter M365 з-за виявлених проблем конструкції. Схоже, на цей раз корпорація поспішила з виробництвом електросамокатів, і тепер цей вид транспорту може бути небезпечним для користувачів.

Як виявилося, деякі скутери є потенційно небезпечними. Справа в тому, що гвинти складного механізму можуть ослабнути, а це призведе до поломки під час використання. Крім цього, у разі раскрытки болтів на ходу, це може призвести до ДТП, або ж до травмування користувача самоката.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

“Ми закликаємо всіх, хто придбав цей продукт, негайно припинити використовувати електричний скутер Xiaomi Mi (M365) до тих пір, поки не визначиться, чи є він частиною відкличний кампанії”, - кажуть представники Xiaomi.

Всього Xiaomi відкликає 10 257 Mi Electric Scooter M365. 26 червня кампанія стартує у Великобританії, з 1 липня - в інших країнах Європи. Настійно не рекомендуємо використовувати його до ремонту від компанії, так як це може бути небезпечним для вашого життя.

Щоб з'ясувати, чи входить у це число ваш скутер - зайдіть на сайт і введіть серійний номер. Компанія безкоштовно відремонтує скутер, якщо він входить в список.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила нову зубну щітку, яка стане вашим особистим дантистом. Гаджет оснащується сенсорним екраном, а також величезною кількістю різних режимів, щоб забезпечити ефективну чистку зубів. Зазначимо, що щітка коштує всього тисячу гривень, і за ці гроші користувачі отримають розумну щітку, яка підкаже, наскільки ефективно ви чистите свої зуби.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що браузер Mozilla отримав круте оновлення. Тепер же сторонні сайти не можуть відстежувати дані про користувачів, які їх відвідують. Таким чином, компанія хоче убезпечити користувачів від небажаного збирання інформації, який часто є незаконним. Тепер же у бразера від Google з'явився потужний конкурент, який здатний затьмарити пошукача на ринку браузерів.

Знай.uа писав, що компанія Apple з виходом нової версії iOS додала підтримку геймпадів на iPhone. Це чудова новина для тих, хто не любить грати в мобільні ігри за допомогою сенсорного екрану, а довіряє геймпаду від своєї улюбленої консолі.