У новій версії iOS, представленої на конференції WWDC 2019, велику увагу приділено захисту персональних даних. Бета-тестери нової операційної системи виявили, що тепер користувачів будуть повідомляти, в якому обсязі програми збирають дані про його переміщення.

Схоже, компанія не захотіла повторювати помилки Facebook, яка зливала дані мільйонів користувачів стороннім особам. У будь-якому випадку, надійність захисту сервісів від яблучної корпорації і без цього була на висоті, але Apple не планує зупинятися на досягнутому.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

У повідомленні буде на карті відзначено, де саме додаток фіксувало вашого перебування. Також буде дано пояснення: розробник програми повинен пояснити, навіщо він за вами стежить. У випадку, якщо вас не влаштує пояснення, відстеження можна заборонити. Відмінна функція, якої точно не буде в Android найближчим часом.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила нову зубну щітку, яка стане вашим особистим дантистом. Гаджет оснащується сенсорним екраном, а також величезною кількістю різних режимів, щоб забезпечити ефективну чистку зубів. Зазначимо, що щітка коштує всього тисячу гривень, і за ці гроші користувачі отримають розумну щітку, яка підкаже, наскільки ефективно ви чистите свої зуби.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що браузер Mozilla отримав круте оновлення. Тепер же сторонні сайти не можуть відстежувати дані про користувачів, які їх відвідують. Таким чином, компанія хоче убезпечити користувачів від небажаного збирання інформації, який часто є незаконним. Тепер же у бразера від Google з'явився потужний конкурент, який здатний затьмарити пошукача на ринку браузерів.

Знай.uа писав, що компанія Apple з виходом нової версії iOS додала підтримку геймпадів на iPhone. Це чудова новина для тих, хто не любить грати в мобільні ігри за допомогою сенсорного екрану, а довіряє геймпаду від своєї улюбленої консолі.