Очікувалося, що повторний запуск першого складного смартфона Samsung Galaxy Fold відбудеться в червні, але в цьому місяці перезапуску не відбудеться. Тепер інсайдери називають нові терміни випуску. Схоже, компанія ще не вирішила головну проблему цього незвичайного девайса. Нагадаємо, що в руки потрапили гнучкі смартфони від Samsung.

Проте, всі вони зламалися буквально через 4 дні після початку експлуатації. Причини можуть бути різними, однак, експерти відзначили, що причиною поломки стала пил, яка потрапила під екран. На місці вигину встановлений шарнір, який відповідає за зміну форм фактора пристрою. Саме він є слабким місцем гаджета, який пропускає пил, яка з'являється під екраном, тим самим виводячи його з ладу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інсайдер Мукул Шарму (Mukul Sharma), посилаючись на двох надійних інформаторів, каже, що Galaxy Fold надійде в продаж у липні.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила нову зубну щітку, яка стане вашим особистим дантистом. Гаджет оснащується сенсорним екраном, а також величезною кількістю різних режимів, щоб забезпечити ефективну чистку зубів. Зазначимо, що щітка коштує всього тисячу гривень, і за ці гроші користувачі отримають розумну щітку, яка підкаже, наскільки ефективно ви чистите свої зуби.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що браузер Mozilla отримав круте оновлення. Тепер же сторонні сайти не можуть відстежувати дані про користувачів, які їх відвідують. Таким чином, компанія хоче убезпечити користувачів від небажаного збирання інформації, який часто є незаконним. Тепер же у бразера від Google з'явився потужний конкурент, який здатний затьмарити пошукача на ринку браузерів.

Знай.uа писав, що компанія Apple з виходом нової версії iOS додала підтримку геймпадів на iPhone. Це чудова новина для тих, хто не любить грати в мобільні ігри за допомогою сенсорного екрану, а довіряє геймпаду від своєї улюбленої консолі.