Популярний німецький інсайдер поділився першими подробицями про новому незвичайному смартфоні Sony. Схоже, компанія вирішила здивувати публіку, і зробити те, що вміє найкраще - зробити смартфон з навороченной камерою. Нагадаємо, що ще на iPhone 4S використовувалися камери виробництва Sony, яка вміла зарекомендувати себе на ринку смартфонів. Тепер же корпорація хоче зробити упор на камеру у своїх смартфонах.

Зі слів джерела, японський виробник зараз працює над смартфоном Xperia, який отримає основну камеру відразу з шістьма модулями. Для чого потрібен кожен - невідомо.

Можна лише припустити, що це буде основний сенсор, ширококутний об'єктив, телевик і датчик глибини. Інші два, можливо, будуть відповідати за склейку зображень, як у “пятиглазой” Nokia 9 PureView, про яку всі забули після того, як награлися з величезною кількістю камер. Сподіваємося, що компанія покаже щось дійсно круте.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Крім шести модулів основної камери, що новинка Sony також отримає подвійну фронтальну. На жаль, інших подробиць про смартфон поки немає, так як він все ще знаходиться на стадії розробки. Інсайдери ще нададуть нам цікаву інформацію про гаджеті.

Нагадаємо, що експерти склали рейтинг найбільш надійних смартфонів у світі. На диво, яблучна корпорація, яка відома завдяки якості своїх гаджетів, посіла лише третє місце. В трійці немає навіть компанії Samsung, яка продає свої флагмани за ціною від тисячі доларів. Перше місце посіла компанія Huawei, яка різко увірвалася на ринок смартфонів зі своїми дешевими флагманами.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google виявила вбудовані віруси в смартфонах на базі Android. Дивно, але ці віруси з'явилися на смартфонах ще під час їх складання. Іншими словами, шкідливий код був вбудованим прямо з заводу.

Знай.uа писав, що смартфон Google Pixel 4, який покажуть вже в жовтні 2019 року, з'явився на якісних знімках. Тепер ми можемо розглянути девайс з усіх боків. Серед іншого, в очі кидається саме одинарна камера. Схоже, компанія не хоче відступати від своїх принципів, і продовжує покращувати фото з допомогою нейромережі.