11 червня компанія Xiaomi представила в Європі смарт-браслет Mi Smart Band 4, а зараз з'явилася інформація коли вийде і, найголовніше, скільки буде коштувати новинка в Україні. Нагадаємо, що компанія виставила цінник в 30 доларів, що дорівнює близько 800 гривень. Проте, ціни на території України будуть істотно відрізнятися, і далеко не в кращу сторону. За девайс попросять близько 1300 гривень, що майже в 2 рази більше заявленої ціни.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, він має кольоровий AMOLED-дисплей з діагоналлю 0.95 дюймів і роздільною здатністю 240×120 пікселів. Пристрій отримав пластиковий корпус із захистом від води (5ATM), датчик відстеження пульсу, кілька різних режимів тренувань, Bluetooth 5.0 і акумулятор на 135 маг, який працюватиме до 20 днів. Девайс спочатку буде продаватися на території Китаю, а вже потім відправитися підкорювати Європу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери злили в мережу нову інформацію про Samsung Galaxy Note 10. Повідомляється, що флагман з'явиться на прилавках в чотирьох модифікаціях, і дві з них отримають підтримку мережі нового покоління. Крім наявності 5G, стало відомо, що обсяг акумуляторів смартфонів буде досягати ємності в 4500 мАч, і це дуже багато навіть для смартфонів 2019 року. Що стосується цін, Samsung хоче за одну з модифікацій аж 1200 доларів, що досить багато, навіть для топових флагманів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9T офіційно представили публіці. Однак, якщо в Китаї його зустріли дуже тепло, то європейська аудиторія не здивувалася виходу флагмана. В Китаї вони позиціонується як вбивця флагманів, а на ринку Європи як “бюджетний флагман”. Нічим новим здивувати користувачів не зміг, але за приємною ціною це відмінна альтернатива iPhone і смартфонів Samsung.

Знай.uа писав, компанія Apple і Microsoft створили новий додаток для користувачів Windows і iPhone. Тепер дані з хмари iCloud стануть доступними без подзагрузки.