Спадкоємець iPhone XR, який очікується до випуску восени, може отримати рекордний час автономної роботи серед всіх смартфонів Apple. Нагадаємо, що раніше яблучна корпорація запустила рекламний ролик, в якому був зроблений акцент на акумуляторі iPhone XR, який володіє найкращими показниками серед iPhone на сьогоднішній день.

Мова йде як про програмних, так і апаратних поліпшень. iPhone XR 2 отримає акумулятор виробництва китайської ATL (Amperex). Цей же виробник був вибраний для Samsung Galaxy Note 7, після “вогняного” провалу з власними батареями Samsung SDI. Зазначимо, що після заміни батарей на Galaxy Note 7 не було помічено жодного випадку загоряння смартфона.

Новий акумулятор має ємність 3110 мА·год, що більше на 5% порівняно з 2942 маг в iPhone XR. Це найбільш ємка одне-елементної батарея в iPhone. І хоча на сьогоднішній день це досить скромний показник, правильна оптимізація роботи смартфона робить чудеса при витраті енергії.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що експерти склали рейтинг найбільш надійних смартфонів у світі. На диво, яблучна корпорація, яка відома завдяки якості своїх гаджетів, посіла лише третє місце. В трійці немає навіть компанії Samsung, яка продає свої флагмани за ціною від тисячі доларів. Перше місце посіла компанія Huawei, яка різко увірвалася на ринок смартфонів зі своїми дешевими флагманами.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google виявила вбудовані віруси в смартфонах на базі Android. Дивно, але ці віруси з'явилися на смартфонах ще під час їх складання. Іншими словами, шкідливий код був вбудованим прямо з заводу.

Знай.uа писав, що смартфон Google Pixel 4, який покажуть вже в жовтні 2019 року, з'явився на якісних знімках. Тепер ми можемо розглянути девайс з усіх боків. Серед іншого, в очі кидається саме одинарна камера. Схоже, компанія не хоче відступати від своїх принципів, і продовжує покращувати фото з допомогою нейромережі.