Вже зовсім недалеко ті часи, коли зовнішність людства зазнає змін. До цього призведе змішання рас. Про таке інформує видання Health.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Статистика свідчить, що кожного року в світі реєструється все більша й більша кількість шлюбів між представниками різних національностей і культур. Наразі дослідники зазначають, що найбільший вплив у цьому має Китай.

Вихідці з Китаю активніше за інших "змішуються" з представниками європеоїдної та негроїдної рас. Наслідком цього скоро стане явище, за якого типовими жителями Європи стануть люди із зовнішністю, що має азіатські риси. Тобто йдеться про зміну рис обличчя, кольору шкіри, а також зросту та інших генетичних особливостей людського організму.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зрештою, за висновками науковців, уже через п'ятдесят років середньостатистичний землянин буде схожим скоріше на індуса. А в перспективі, за думкою вчених, європеоїдна раса зникне повністю.

Нагадаємо, що могутня цивілізація Майя залишила багато загадок: знайдено стародавню усипальницю, вражаючі артефакти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що на Землі з'явилися інопланетні капсули: прибульці масово викрадають людей.

Також портал "Знай.ua" писав, що дослідники виявили в Китаї, в місті Делінха, металеві труби віком 150 тисяч років. Унікальна знахідка була практично вбудована в печері гори Байгонг.