У напрямку Землі несеться астероїд, який може нести потенційну загрозу планеті. Вчені застерігають, що в найближчі роки він може спричинити жахливу катастрофу.

Експерти стежать за рухом космічного осколка. Повідомляється, що у квітні 2029 року жителі Землі зможуть побачити на небі стрімку пляму світла, проте це світіння буде виходити не від супутника. Джерелом стане пролітаючий на максимально близькій відстані астероїд під назвою Апофіс.

астероїд
астероїд

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вчені вже дослідили, що астероїд навряд чи зіткнеться з Землею. Проте такої можливості все ж не відкидають остаточно. Вчені мають намір ретельно його вивчити, щоб убезпечити планету від інших потенційно небезпечних об’єктів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Астероїд Апофіс відкрили ще у 2004 році дослідники з Національної обсерваторії Кітт-Пік. Його виявлення стало справжньою сенсацією, тому що початкові розрахунки показували, що ймовірність його зіткнення із Землею дорівнює 2,7%. Однак, у 2013 році можливість катастрофи була повністю виключена – стало відомо, що об’єкт пролетить повз землю і не зіткнеться з нею навіть на зворотному шляху у 2036 році.

Нагадаємо, прибульці з Нібіру нападуть зовсім скоро, рахунок пішов на дні.

Як повідомляв Знай. ua, гігантський метеорит загрожує цілого континенту, 40 тонн проти мільйонів людей.

Також Знай. ua писав, що археологи видрукували піраміду фараона і заніміли.