Кілька місяців тому компанія Apple випустила друге покоління бездротових навушників AirPods з бездротовим зарядним чохлом. А тепер аналітики Counterpoint Research випустили звіт про підсумки першого кварталу, за якими можна зробити перші висновки про успіх (або навпаки) AirPods 2. На жаль, ця статистика не порадує яблучну корпорацію, так як друга версія навушників так і не змогла вразити публіку.

За результатами першого кварталу частка Apple на ринку бездротових навушників і аксесуарів залишилася такою ж, як і кварталом раніше. Це означає, що продажі навушників майже не вплинули на прибуток компанії.

Наприклад, після виходу другої версії, перша почала продаватися по знижці, що точно сподобалося користувачам, які готові пожертвувати бездротовим чохлом, лише б купити навушники за низькою ціною. Таким чином, сенсу купувати другу версію просто немає.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Швидше за все, користувачі чекали великих змін від нових AirPods. І хоча зміни були, перша версія все ще вважається актуальною.

Незважаючи на це, Apple залишається незмінним лідером ринку з часткою більше 50%.

Нагадаємо, що компанія Samsung представила величезний телевізор під назвою The Wall. Дивно, але розміри телевізора можна порівняти з розмірами стіни в будинку.Один телевізор складається з декількох моніторів, які з'єднуються між собою, причому виглядає телевізор безшовно.Про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу цього незвичайного ТБ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готова відмовитися від Android. І навіть знайшла йому гідну заміну. Корпорація розіслала своїм тестера мільйон примірників смартфонів на ОС Hong Meng, яка прийшла на заміну зеленому роботу від пошуковика.

Також Знай.uа писав, що оновлення Windows 10 може неприємно здивувати власників Bluetooth гаджетів. Справа в тому, що компанія оновила систему захисту, яка може відреагувати на підключення клавіатури або миші до ПК і відключити їх. Настійно рекомендуємо перевірити свої пристрої, так як оновлення досить важливе, і краще не відкладати оновлення.